Viitorul ascultă de stări și propoziții

2
Share

Viitorul ascultă de stări și propoziții

O zi perfectă depinde de seara perfectă: o zi bună se cunoaște de cu seară ?

Mintea serii este leneșă și profundă, mai primitoare de sugestii decât mintea dimineții.

Înaintea somnului, trei sau cinci minute înainte de a adormi, mintea omului se află în starea ” alfa “, în mod natural. Adică activitatea electrică a creierului își încetinește ritmul, are un ritm de circa 8 – 12 cicli pe secundă: ritmul “alfa”. Starea alfa este propice pentru autoprogramare pozitivă. În această stare, sugestia pătrunde mai ușor în inconștient. Iar dacă a pătruns acolo, ea devine acțiune.

Viitorul are forma minții tale. ” Mintea produce mereu modele ale viitorului “. Dacă îi dai minții o frază anume elaborată și o convingere, mintea produce din ele viitor, produce ziua de mâine, produce situații favorabile ție.

Controlează acest proces de modelare prin cuvinte. Viitorul ascultă de stări

și propoziții.

Când ai o maladie, să repeți, în starea de somnolență, până adormi ( circa 3 – 5 minute ) fraza : “Mă simt din ce în ce mai bine pe zi ce trece, din toate punctele de vedere”.

Repetă rar, calm, până adormi. Fă acest lucru șapte seri la rând, iar pentru fixarea rezultatului, încă șapte + șapte seri la rând. Adormi cu această frază în minte, căci această frază a vindecat mii de persoane.

Nu pronunța numele bolii, căci subconștientul nu știe termeni medicali, nu știe nici măcar ce înseamnă “gripă”. El preia numai sugestia însănătoșirii. Și o împlinește cu mare precizie. El este un factor de restabilire a condiției naturale a ființei, un mediator al bunei sorți … gânduri bune

 

Tablou – “Nud sub apa” in carbune – Victoria Stoiciu

Categories: SYNERGOTERAPIE

claudiu.sinergolog

2 comentarii

Leave A Reply