Trebuie să te lepezi de ceva vechi

Share

Trebuie să te lepezi de ceva vechi, atât interior cât și exterior

Dacă oamenii își doresc mult ceva anume și nu primesc acel ceva timp îndelungat, observi următoarele : sunt ei cu adevărat pregătiți pentru asta? Sunt acesti oameni cu adevărat flexibili? Ar fi ei pregătiți să-și schimbe viața pentru asta? Sau, de fapt, se tem că s-ar putea repeta ceva neplăcut sau chiar ar putea să apară altceva nou și neplăcut? Este posibil ca, prin starea lor de neîmplinire, să atraga atenția asupra lor?

Pentru ca să poată veni la tine ceva dorit, trebuie să te lepezi de ceva vechi, atât interior cât și exterior. Poate că doar crezi, că cei mai bun a existat deja? Sau trăiești cu ideea că numai un lucru sau altul ar putea fi perfect? Ce reprezintă acest lucru în viața ta? Te iubești suficient, încăt să creezi un spațiu pentru un viitor împlinit?

Observați oamenii în viața cărora se întâmplă mereau ceva nou și pozitiv. Ce au acești oameni în comun? Cum reacționează ei la modificări surprinzătoare sau abateri de la plan? Cât de ușor își crează ei spațiul pentru a face loc unei șanse noi? Te cramponezi de deciziile sau părerile exprimate cândva, sau părea ta despre “ceea ce este corect” este flexibilă? … gânduri bune

Categories: SYNERGOTERAPIE

claudiu.sinergolog

3 comentarii

  1. Buna seara ,domnule .Cand ti se intampla ceva bun esti fericit ,energia emanata e calda ,straluceste acel om se spune ca “radiaza”.Viata fiecaruia e un cumul de intamplari ,trairi care nu sunt percepute ca si cand nu le-am cunoaste…..interactionam cu ele pentru ca ..suntem pregatiti in fiece moment .Capacitatea pe care o are corpul nostru de a interactiona cu factorii i externi ne transforma in oameni fericiti sau necajiti.De ce asa?Da e adevarat ,depinde de cat de mult te cunosti,cat de mult te iubesti….Cand te iubesti poti sa-ti arati :sanatatea,pofta de viata,dorintele si aspiratiile.Toate acestea inseamna deschiderea ta spre comunicare ,spre ganduri bune…si astfel tot ce ne este benefic se indreapta spre sufletul nostru.Cand nu te iubesti se spune ca esti ca intr-o capsula..Aceasta contine frica ,manie,teama,neincredere si sunt tinute ,legate de noi pt ca ne simtim bine cu ele pt ca hranim aceste sentimente …Sunt unii care se simt bine cand sunt agitati si atrag dupa ei actiuni ce ii relaxeaza…Totul in viata ne este explicat …..sa avem ganduri bune!

  2. mynerva

    orice Om poate fi pregatit daca are incredere in propriile forte ,ambitie si vointa …sa poti face schimbari in viata ,nu te mai gandestti la ce a fost si la ce va fi ”am sa pot…daca nu te poti iubi inseamna ca oglinda este de vina …ganduri bune Claudiu

Leave A Reply