Ne atacăm și ne omorâm unul pe altul în mod inconștient …

4
Share

Supărarea este una din cele mai răspândite încălcări ale legilor universului, care poate determina diferite neplăceri în viață, atât a celui pe care te superi, cât și în propria ta viață. 


Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem în atmosferă, din punct de vedere vibratoriu: gânduri, vorbe, dorințe, fapte, sentimente etc. se întorc la noi producând efecte perturbatoare în câmpul nostru energetic.


 De aceea nimeni nu poate face rău altuia fără să plătească. De aceea, oricând aveți gânduri negative despre o persoană să vă rugați în permanență pentru sănătatea ei. Când ne gândim la cineva, se creează instantaneu o punte energetică între noi și omul la care ne gândim. 

De aceea, orice gând rău reprezintă un atac energetic care aduce un prejudiciu omului respectiv. Astfel ne atacăm și ne omorâm unul pe altul în mod inconștient, de multe ori fără să ne ăm seama de acest lucru . 


Orice expresie dură, afirmată pe un ton categoric poate provoca un rău atât sieși cât și unui alt om. 


Neințelegerile într-o relație de cuplu vin din nevoia de a-l controla și domina pe celălalt. Fiecare încearcă astfel să aibă controlul și să rămână deasupra întregii situații. Când controlezi o altă ființă îi iei energia, îți faci plinul pe socoteala altuia. Astfel devii vampir energetic. Ori de câte ori cădem în acest prost obicei ne deconectăm de la sursă și intrăm în suferință. Răcirea relațiilor dintre doi parteneri se datorează creșterii nivelului de agresivitate interioară. 


Lipsa de compatibilitate duce la lipsa de comunicare. Lipsa de comunicare duce la dezastru. Lipsa de comunicare prin iubire duce la ură. O agresivitate subconștientă față de bărbați / femei se transformă într-un program de autodistrugere. Dacă doi parteneri abuzează fizic sau emoțional unul de celălalt, atunci ei nu merită să rămână împreună … gânduri bune

Categories: SYNERGOTERAPIE

claudiu.sinergolog

4 comentarii

 1. Referindu-ma la suparare, vreau sa spun ca exista situatii cand persoana pe care esti suparata si despre care tu gandesti ca, poate, ea sufera, ei bine….ai surpriza de a constata ca acea persoana nu este afectata deloc, ci dimpotriva , se ”hraneste” cu tristetea ta.Cred ca atunci vorbim de un fel de egoism in care unul vrea sa demonstreze ca nu este atat de nemultumit pe cat pare.Intrebarea mea este…”Oare de ce trebuie neaparat sa demonstram ceva , cuiva?”Revin la vorbele mele care-mi plac mult.”Este atat de simplu sa fii bun…..”

   • poate ca intr-adevar suntem foarte mult preocupati de ceea ce spun oamenii, de ceea ce cred…dar noi(cel putin eu)…asa am fost educati…(asa-mi spunea mama)..”ce-o sa zica a lui cutare sau cutarica…daca aude si te vede?”’
    este foarte greu sa te dezobisnuiesti…dar nu imposibil…
    ….da, ma preocupa uneori cam mult ce parere au unii , altii, reactiile lor…sau poate ca am tendinta sa despic firul in patru pentru ca-mi doresc sa fiu o perfectionista?
    aici cred ca nu aplic ”tactica”bine…ma intreb care ar fi cea mai putin stresanta….

Leave A Reply