Sfatul zilei

3
Share

Gandurile si emotiile tale negative nu pot ramane in viata fara atentia ta. Daca nu le acorzi nicio atentie, ele nu pot supravietui. Astfel, daca le vei ignora si daca vei refuza sa le acorzi atentia ta, tu nu le vei mai alimenta cu energie vitala, iar ele vor disparea din constiinta ta … ganduri bune

Categories: SFATUL ZILEI

claudiu.sinergolog

3 comentarii

  1. Este mare adevar in aceste vorbe.Luandu-ma pe mine ca exemplu personal, in anumite situatii aud aceste cuvinte…”Dar nu te mai gandi la asta! Ignora!”…Tare mult mi-as dori sa-mi reuseasca de fiecare data. Problema este ca trebuie sa exersezi ca sa poti selecta ceea ce te preocupa in mod esential. Dar cum fac? De multe ori mi se pare ca-mi reuseste….si in mod surprinzator ma trezesc din somn cu acel gand pe care l-am crezut de mult timp adormit. Ma intreb daca nu cumva conteaza si firea omului.

  2. mynerva

    gandurile se impart in doua categorii pozitive si negative ,nu pot disparea cand exista emotia ,centrul sufletului de a opta si a actiona …poti fi rau sau poti fi bun este doar in gandul tau cum sa iti manifesti emotia fata de interlocutor.

Leave A Reply