Ceea ce nu se vede, nu există! Dar este asta adevărat?

Share

Ceea ce nu se vede, nu există! Dar este asta adevărat?

Fizica ne-a învăţat că la fiecare cauză este legat un fapt real

Această lege a cauzalităţii, o putem lega de domeniul emoţiilor şi a gândurilor, chiar dacă sunt mai puţin tangibile ca fizica.

Ceea ce nu se vede, nu există! Dar este asta adevărat?

Electricitatea, domeniu care derivă din fizică, lucrează cu ceva care ochiul omului nu a văzut niciodată: electricitatea. De fapt, lucrează cu efecte ca lumina, căldura, etc.

În acelaşi fel, gândurile şi emoţiile nu sunt neapărat fizice în sensul propriu a cuvântului, dar pot avea repercusiuni fizice sub formă de boală şi nelinişte.

Deci, la ceva care nu este vizibil aşa cum sunt gândurile şi emoţiile; răspund reacţii fizice măsurabile care de multe ori se prezintă sub formă de boală şi nelinişte.

Pot să măsor cât de înfuriat mă simt? Nu! Dar pot să îmi măsor temperatura atunci când am febră.

Pot să măsor faptul că de multe ori am impresia că trebuie să lupt pentru a obţine ceea ce vreau? Nu! Dar pot măsura scăderea de globule roşii atunci când sufăr de anemie.

Pot să măsor faptul că fericirea nu circulă suficient în viaţa mea? Nu! Dar pot măsura nivelul meu de colesterol şi să văd că e prea ridicat, şi aşa mai departe.

Atunci dacă prind conştiinţa de gândurile şi de emoţilei care au dus la dezvoltare de boli şi stări de rău, se poate ca schimbând aceste gânduri şi emoţii să îmi regăsesc sănătatea? Afirm ca da! … gânduri bune

Categories: SYNERGOTERAPIE

claudiu.sinergolog

Leave A Reply